Att en ansökan kungörs tre och ett halvt år efter ansökan är något av personligt myndighetsrekord.

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Att en ansökan kungörs tre och ett halvt år efter ansökan är något av personligt myndighetsrekord.

Miljödepartementet har nu kungjort att ansökan om tillåtlighet är inlämnad till regeringen. Yttranden ska vara dem tillhanda senast 21 augusti 2022. Kungörelse finns i dagstidningar från slutet av veckan (torsdags i DN).

[/vc_column_text][vc_single_image image=”804″ img_size=”full” add_caption=”yes” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://www.facebook.com/groups/1155338711247129/posts/5239597042821255/”][vc_column_text]Länk till Facebookgruppen Farleden in till Södertälje[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”800″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]

Regeringens tillåtlighetsbeslut

Så kom då Regeringens tillåtlighetsbeslut, lika oklokt som befarat. Beslutet lägger vi med här. Vi kommer nu först undersöka om Regeringens beslut kan ogiltigförklaras genom

Läs mer »